Politica de Confidentialitate

Utilizam informatiile stranse de pe site-ul nostru in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SafetyMag.ro, este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele personale introduse de către Cumpărător vor fi folosite de Vânzător, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din Comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor şi livrarea produselor comandate acestea nefiind furnizate unei terţe părţi.
Vânzătorul nu vinde şi nu oferă adresele de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
Vânzătorul îşi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a Cumpărătorului.
Cumpărătorul poate renunţa oricând la primirea ofertelor promotionale prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site.

În cazul în care vom considera că este necesară o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.

Dacă aveţi intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactaţi pe e-mail office@safetymag.ro.

Politica de confidentialitate