Indicator PVC : Punct de prim ajutor

Pret: 9,24 lei + TVA

Categorie:
  • Descriere

Descriere

Punct de prim ajutor

  • Dimensiuni: 150×200 cm

Mod de prindere

Mod de prindere recomandat: suruburi, silicon sau banda dublu adeziva Semnul se realizeaza la comanda si pe suport autocolant (folie pvc autoadeziva, grosime 75 microni) Semnele din autocolant se aplica doar pe suprafete lise (sticla, panouri PVC, pal melaminat..)

Amplasare

Semnul trebuie instalat, in principiu, la o inaltime corespunzatoare, orientat in functie de unghiul de vedere, tinandu-se seama de eventualele obstacole, fie la intrarea intr-o zona in cazul unui risc general, fie in imediata apropiere a unui risc determinat sau a obiectului ce trebuie semnalat, si intr-un loc bine iluminat, usor accesibil si vizibil.    In cazul in care conditiile de iluminare naturala sunt precare, trebuie utilizate culori fosforescente, materiale reflectorizante sau iluminare artificiala, fara a aduce atingere prevederilor legislatiei nationale care transpun Directiva 89/654/CEE. Semnul trebuie inlaturat cand situatia care il justifica nu mai exista. Compania noastra realizeaza semne pe material fosforescent la comanda.

Detalii

Semn de interzicere- semnul prin care se interzice un comportament care ar putea atrage sau cauza un pericol.    Caracteristici: pictograma rotunda, simbol neagru pe fond alb, margine si banda diagonala rosii, partea rosie acopera cel putin 35% din suprafata panoului Semnul este realizat din pvc rigid, rezistent la impact, pretabil aplicatiilor de printare