Indicator PVC : Stingator cu pulbere

Pret: 9,24 lei + TVA

Categorii: ,
  • Descriere

Descriere

Stingator cu pulbere

 

Dimensiuni : 150×200 mm

Mod de prindere

Mod de prindere recomandat: suruburi, silicon sau banda dublu adeziva Semnul se realizeaza la comanda si pe suport autocolant (folie pvc autoadeziva, grosime 75 microni) Semnele din autocolant se aplica doar pe suprafete lise (sticla, panouri PVC, pal melaminat..)

Amplasare

Semnul trebuie instalat, in principiu, la o inaltime corespunzatoare, orientat in functie de unghiul de vedere, tinandu-se seama de eventualele obstacole, fie la intrarea intr-o zona in cazul unui risc general, fie in imediata apropiere a unui risc determinat sau a obiectului ce trebuie semnalat, si intr-un loc bine iluminat, usor accesibil si vizibil.    In cazul in care conditiile de iluminare naturala sunt precare, trebuie utilizate culori fosforescente, materiale reflectorizante sau iluminare artificiala, fara a aduce atingere prevederilor legislatiei nationale care transpun Directiva 89/654/CEE. Semnul trebuie inlaturat cand situatia care il justifica nu mai exista. Compania noastra realizeaza semne pe material fosforescent la comanda.

Detalii

Semne PSI- semne privind materialele sau echipamentele necesare pentru prevenirea si stingerea incendiilor Caracteristici: pictograma dreptunghiulara sau patrata, simbol alb pe fond rosu, partea rosie acopera cel putin 50% din suprafata Semnul este realizat din pvc rigid, rezistent la impact, pretabil aplicatiilor de printare.

Acest produs poate fi postat in Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) pentru comanda minima de 250 lei + TVA.

Ați putea dori, de asemenea…