Vezi coș “Furtun PSI Tip B-13 bar” a fost adăugat în coș.

Furtun PSI Tip A-12 bar

Pret: 360,00 lei + TVA

COD: 019 Categorie:
  • Descriere

Descriere

Furtun PSI echipat cu racorduri tip A – 12 bar

  • Furtun tip A, cu lungimea de 20 m, pentru stingerea incendiilor, racordarea la hidrantii exteriori, echiparea pichetelor P.S.I.
  • Furtunurile de refulare tip A 12 bar sunt prezente in dotarea autospecialelor de pompieri. Ele sunt folosite la stingerea incendiilor sau la alimentarea autospecialelor din hidranti. Sunt foarte rezistente la abraziune si la agentii externi. Rezistenta lor la presiune le oferta totodata si fiabilitate si durabilitate in timp daca sunt exploatate corespunzator.
  • Poate fi folosit cu succes in agricultura, pentru irigatii, direct pe rigole deschise intre randuri sau adaugand o teava de refulare in capatul furtunului pentru a iriga directionand jetul cu mana. Se foloseste de asemenea pentru a face legatura de la grupul de pompare pana la instalatia de udare.
    Aplicatii: detasamentele de pompieri, scopuri industriale, constructii, agricultura, pompe de apa.
  • confectionat din material textil cauciucat care nu prezinta crapaturi,porozitati sau incluziuni straine. In interior invelisul este din PVC; acest lucru confera usurinta in manevrare, rezistenta la intepaturi, la presiuni mari, la frecarea cu suprafetele rugoase, etc. Furtunul rezista la presiuni de pana la 25 de bari
  • Presiune de lucru: 12 bar,Diametru interior: 102 mm (tip A).

Ați putea dori, de asemenea…